Розміщення інформації в меню холдері здійснюється з двох сторін. Стійкість забезпечується за рахунок трикутної форми підстави.
Особливості підставок меню
Підставки під меню - це ефективний маркетинговий інструмент, який розповість про спеціальну пропозицію або дисконтну програму ресторану або кафе. Також він надає інформацію про надання послуг готелями і готелями на ресепшн
Деякими магазинами здійснюється застосування підставки як цінникотримача. У більшості випадків їх використовують в торгових точках, де реалізується шкіргалантерея, взуття та одяг, що в порівнянні зі звичайною пластиковою рамкою забезпечує їм презентабельність, а при острівних викладках товарів забезпечують огляд цінника для покупців з двох сторін.
За допомогою підставки під меню користувача можна поінформувати про наявність знижок і спеціальних пропозицій. Менюхолдери мають привабливий зовнішній вигляд і займають мінімум місця на столах та стійках.